Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρώην σύντροφος Στέφανου Κασσελάκη: “Ήμουν η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του”

Η Christine Levett Alala από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας είναι η μυστηριώδης γυναίκα που πριν από μία δεκαετία μονοπωλούσε τη ζωή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Η γνωριμία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και της Christine ξεκινά από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια από το οποίο έχουν αποφοιτήσει και οι δύο την ίδια περίοδο. Φαίνεται πως ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση από τα πρώτα κιόλας φοιτητικά τους χρόνια, η οποία συνεχίστηκε και μετά τις σπουδές. Αρκετοί από τους φίλους τους θεωρούσαν, μάλιστα, πως η σχέση αυτή είχε όλα τα φόντα για να καταλήξει σε γάμο.

Η εντυπωσιακή κοπέλα είχε επισκεφτεί μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Ελλάδα, καθώς φωτογραφίες τους υπάρχουν από τις γραφικές Σπέτσες, όπου η οικογένεια Κασσελάκη διατηρεί δικό της σπίτι, αλλά και από το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, που είχαν επισκεφτεί μαζί με τη μητέρα του. Η σχέση τους, όμως, έπειτα από επτά χρόνια έφτασε στο τέλος της. Η Christine, μάλιστα, τον διέγραψε και από τους φίλους της στα social media.

Όσα είπε η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη

Λίγα χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2018, εκείνη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Joseph Alala, του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της Capitala Group, μιας ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας που από το 1998 παρέχει ιδιωτικά και πιστωτικά κεφάλαια σε μικρές επιχειρήσεις. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη και ζει στη Βόρεια Καρολίνα, με την ίδια να δουλεύει σε διευθυντική θέση στην εταιρεία του συζύγου της.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2019, ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει το σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, με τον οποίο και επισημοποίησε τη σχέση τους με σύμφωνο συμβίωσης. Όπως έχει παραδεχτεί, η προσωπική του ζωή δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για εκείνον. “Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» ανάφερε, ενώ αποκάλυψε και πως «είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26”.

“Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tάιλερ. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως “bi”, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019 πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα” είχε πει.

Όπως είναι φυσικό, η γοητευτική γυναίκα τράβηξε το ενδιαφέρον των ελληνικών ΜΜΕ. Η ίδια αρκέστηκε στο να πει δύο λέξεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: “Ήμουν η αρραβωνιαστικιά του. Η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του για επτά χρόνια. Δεν έχω κανένα σχόλιο” ανέφερε στο «Πρωινό» . 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 5/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!