Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέφανος Κασσελάκης: Τι λένε οι γείτονες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ;

Η κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τον Στέφανο Κασσελάκη στην κορυφή της πολιτικής επικαιρότητας και, ως αρχηγός πλέον του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, σίγουρα θα παραµείνει εκεί.

Ακόµα και πριν από τη νίκη του έναντι της Εφης Αχτσιόγλου, το ενδιαφέρον για το ποιος πραγµατικά είναι ο 35χρονος επιχειρηµατίας που γύρισε από τις ΗΠΑ για να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα ήταν έντονο.

Στέφανος Κασσελάκης: Οι αλλαγές στη ζωή του

Το βράδυ της 24ης Σεπτεµβρίου του 2023 αποτελεί ηµεροµηνία-ορόσηµο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Κασσελάκη. Στο κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, µετά το αποτέλεσµα των εσωκοµµατικών εκλογών είναι αναµενόµενο να υπάρχουν αλλαγές. Αυτές, όµως, για τον 35χρονο επιχειρηµατία δεν θα είναι µόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, αφού η «βάση» του θα πρέπει πλέον να είναι η Αθήνα.

Αφήνοντας πίσω του το Μαϊάµι, όπου έµενε µέχρι πρότινος, σήµερα ο κ. Κασσελάκης µένει σε µια ιδιαίτερα πολυσύχναστη περιοχή στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Τo «Secret» βρέθηκε στη γειτονιά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου όλοι όσοι τον γνωρίζουν µιλούν µε τα καλύτερα λόγια. Απλός, προσιτός και πάντα µε διάθεση να συνοµιλήσει µε όλους. Με αυτά τα λόγια περιγράφουν στο «S» τον Στέφανο Κασσελάκη οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν στην καθηµερινότητά του.

Ο νέος αρχηγός του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης έχει µια απλή καθηµερινότητα, όπως ακριβώς την έχουν απαθανατίσει τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται εδώ και ηµέρες έξω από την πολυκατοικία του. Παίρνει τον καφέ του από το µαγαζί της γειτονιάς στον Νέο Κόσµο, πηγαίνει γυµναστήριο κοντά στο σπίτι του και βγάζει µαζί µε τον σύντροφό του βόλτα την πανέµορφη σκυλίτσα τους, που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο ίδιος, µάλιστα, δείχνει να απολαµβάνει όχι µόνο το περπάτηµα στην περιοχή, αλλά και τη συναναστροφή τόσο µε τους γείτονές του όσο και µε τους αγνώστους, που πλέον µπορεί να τον προσεγγίζουν στον δρόµο. Κυκλοφορεί χαλαρός, απλά ντυµένος και πάντα -όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν- είναι ευγενικός και χαµογελαστός.

Στέφανος Κασσελάκης: “Θα πάει τη βόλτα του”

Η κ. Χρυσούλα, που διατηρεί µε την οικογένειά της µια καφετέρια µόλις λίγα µέτρα από το σπίτι του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για έναν πολύ απλό άνθρωπο. Η ίδια ξέρει τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και την οικογένειά του, πάνω από µία δεκαετία.

“Απλός, καθηµερινός άνθρωπος”, λέει στο «S», προσθέτοντας: “Τον ξέρουµε δώδεκα χρόνια, ξέρουµε όλη την οικογένεια”. “Εδώ ερχόταν όποτε επέστρεφε στην Ελλάδα από την Αµερική”, αναφέρει η κ. Χρυσούλα. Σηµειώνει, δε, ότι ο νέος αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης “έχει απλές, καθηµερινές συνήθειες, όπως όλοι µας. Θα πάρει τον καφέ του, θα πάει τη βόλτα του”.

“Τον ξέρει όλη η γειτονιά”, επισηµαίνει, αναφέροντας ότι “είναι εργατικός, απλός, καθηµερινός και πρόσχαρος µε όλους”. “Του εύχοµαι να του πάνε όλα καλά”, καταλήγει.

Την ίδια εικόνα δίνουν και οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου που βρίσκεται στην πολυσύχναστη γειτονιά στην οποία µένει ο κ. Κασσελάκης.”Είναι αυτό που βλέπετε στις κάµερες”, λένε χαρακτηριστικά. ‘Είναι πάντα ευγενικός και χαµογελαστός”, όπως σηµειώνουν. “Εµείς γνωρίζουµε περισσότερο τον µπαµπά του, ο οποίος είναι χρόνια πελάτης µας”, προσθέτουν, επισηµαίνοντας πως “έτσι είναι οικογενειακώς. Είναι όλοι καλοί άνθρωποι και καλά παιδιά”.

Δημοσιεύτηκε στην “Secret” στις 4/10 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!