Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Βανδή: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στο Panik Concert 2023 και το ντουέτο έκπληξη

Μια από τις εμφανίσεις που συζητήθηκε στο Panik Concert 2023 και σχολιάστηκε στα social meda ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τη Ζόζεφιν.

Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν ένα από τα παλιά κομμάτια της Δέσποινας Βανδή, το «Η Γη και η Σελήνη», με την εμφάνισή τους να «μαγνητίζει» τα βλέμματα.

@panikrecords Ya Habibi…#despinavandi #kings #yahabibi #panikconcert2023byopaponlinegr #opaponlinegr #opaponlineapp #panikrecords #bacardigr #anatoljewellery ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και πολλά ανοίγματα στο πλάι, τόσο δεξιά, όσο και αριστερά του σώματός της.

@panikrecords Δέσποινα Βανδή – Josephine – Kings…#despinavandi #Josephine #Kings #enatsigarodiadromi #igikaiiselini #yahabibi #panikconcert2023byopaponlinegr #opaponlinegr #opaponlineapp #panikrecords #bacardigr #anatoljewellery ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

To Panik Concert 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/10 το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός.

Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr διεξήχθη στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, υποδέχθηκαν καλεσμένους από τους τομείς της μουσικής, της υποκριτικής, των επιχειρήσεων, των ραδιοφώνων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!