Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Ο γιατρός φοβήθηκε ότι θα χάσω το παιδί”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην πρόσφατη εγκυμοσύνη της και στις δυσκολίες οι οποίες προέκυψαν. 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έπαθα σόκ…”

“Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα”, ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ”, εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια κατέληξε: “Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά”, ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!