Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Η σχέση μου αυτή έχει φάει τεράστιο μπούλινγκ”

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, απαντώντας σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Χρήστος Δάντης: “Με την Ασημίνα περνάμε πολύ καλά”

“Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με τη δουλειά. Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου γιος είναι στην Αμερική με τη μητέρα του, την Κατερίνα. Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμος, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει αυτό και δεν έχει κανένα πρόβλημα.”, είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Με την Ασημίνα περνάμε πολύ καλά. Με έχει βάλει στο τρυπάκι της γυμναστικής, εξασκούμαι για να κρατήσω το σώμα μου δυνατό. Μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή για τους ανθρώπους που αγαπώ. Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει φάει τεράστιο μπούλινγκ, λόγω της διαφοράς ηλικίας”, συνέχισε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής ανέφερε επίσης: “Είμαι αυτοδίδακτος σε όλα τα όργανα που έμαθα. Ξεκίνησα σαν κιθαρίστας, αλλά η ανάγκη με έκανε μπασίστα. Είμαι πολιτικοποιημένος από μικρός και δεν θεωρώ ότι είναι κακό να το λες”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!