Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Βασιλώττος: “Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά…”

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει, στης σχέσης, αλλά και στο αν θα έκανε σχέση με άντρα. 

Γιάννης Βασιλώττος: “Με φλερτάρουν κυρίως άντρες”

«Όλη μου τη ζωή ζούσα με ελάχιστα χρήματα. Η οικογένειά μου ζορίστηκε για να εκπληρώσω εγώ το όνειρό μου. Οι γονείς μου δεν ήταν προύχοντες ή πλούσιοι, ο πατέρας μου ήταν οδηγός απορριμματοφόρου. Πέρασα δύσκολες μέρες, ευτυχώς είχα μια στέγη να μένω. Υπήρχαν μέρες που σκεφτόμουν “να φάω δύο σουβλάκια ή να φάω ένα και να πιω αύριο και μια μπύρα;”. Έχουν περάσει εβδομάδες που έχω τραφεί μόνο με παξιμάδια και ντομάτες», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο Γιάννης Βασιλώττος είπε στη συνέχεια: «Ανέφερα σε μια συνέντευξη ότι με φλερτάρουν κυρίως άντρες και αμέσως μου έστειλε μήνυμα ένας άντρας με άσεμνη φωτογραφία του. Αν δεν μου έστελνε τη φωτογραφία, θα μπορούσα να πιάσω και κουβέντα μαζί του. Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε για την απιστία: «Έχω συγχωρέσει την απιστία. Έχω κάνει γυμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!