Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Αλεξανιάν: “Το έμαθα εκ των υστέρων ότι με απάτησαν”

ΗΧριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time με την Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή αγγίζοντας μάλιστα και το κεφάλαιο απιστία.

Για την προσωπική της ζωή

Ειδικότερα, η Χριστίνα Αλεξανιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει εκ των υστέρων να μάθω πως με απάτησαν. Ναι, εκ των υστέρων, όταν είχε τελειώσει. Απλά δικαιώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις πως έπρεπε να φύγεις τότε».

Και συνέχισε η Χριστίνα Αλεξανιάν:«Όταν είσαι όμως ερωτευμένος, λες «έλα μωρέ, είναι σύμπτωση». Δίνεις δηλαδή άλλοθι, πως δεν μπορεί να στο κάνει αυτό ο άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που έχεις επενδύσει πάνω του τα συναισθήματα σου».

«Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί με κάνει ο άλλος να αισθάνομαι ασφαλής. Αν αρχίσω να αναρωτιέμαι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία γιατί είναι ψυχοφθόρα. Οι άνθρωποι είναι μαζί για να έχουν αγάπη, για να κάνει ο ένας χαρούμενο τον άλλο και όχι για να τον βασανίζει. Δηλαδή άμα θες να είσαι αλλού, πήγαινε αλλού. Στο καλό, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω» πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Αλεξανιάν στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΣΚΑΪ.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!