Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Eλένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει: Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την οικογένειά της και την επιλόχειο κατάθλιψη την οποία πέρασε. 

Ελένη Πετρουλάκη: Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός

«Σαν μαμά την μία είμαι ήρεμη και την άλλη φορά θα νευριάσω. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πάτερα τους. Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ήταν μεγάλος ο πόνος του αποχωρισμού. Ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδία μου. Έχω μία εφαρμογή που μπορώ να την εντοπίζω. Ένας πάτερ μού είπε να αφήσω στα χέρια του Θεού τα παιδιά μου και έτσι θα είμαι ήρεμη», είπε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Η Ελένη Πετρουλάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν αναπολώ την περίοδο που βρισκόμουν στην τηλεόραση. Έχω δεχθεί προτάσεις για να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θα πήγαινα survivor, στο παιχνίδι πάνε νέα άτομα για να κάνουν καριέρα».

Ερωτώμενη για το αυτοανοσο που πέρασε, η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε: «Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός. Είναι κάτι που το βιώνουν πολλές γυναίκες».

Για το πέρασμα του χρόνου, η Ελένη Πετρουλάκη είπε: «Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές.

Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μονό όσοι το έχουν βιώσει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!