Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικό στην έντυπη OnTime: H 8χρονη κόρη-μοντέλο του Απόστολου Λύτρα – Τι δηλώνει η μικρή Δανάη; (Εικόνες)

Ο λόγος για τη Δανάη, την οκτάχρονη κόρη του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, η οποία πηγαίνει στη Γ’ Δημοτικού στο Αρσάκειο και παράλληλα είναι σε πρακτορείο μοντέλων – συγκεκριμένα στο Matharikou Models Kids.

Η οκτάχρονη καλλονή με τα ξανθά μακριά μαλλιά και τα μπλε μάτια έχει πρωταγωνιστήσει σε φωτογραφικές καμπάνιες, έχει παίξει σε διάφορα διαφημιστικά, αλλά και σε δύο σίριαλ, ένα από τα οποία ήταν η «Στοργή», το οποίο προβλήθηκε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ, όπου υποδυόταν το παιδί μιας οικογένειας που αντιμετώπιζε προβλήματα.

Τι δηλώνει η ίδια η 8χρονη κόρη του Απόστολου Λύτρα;

Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για το χόμπι της: «Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι το σχολείο μου. Μου αρέσει τον ελεύθερο χρόνο μου να ασχολούμαι τόσο με το modeling όσο και με την υποκριτική. Οι γονείς μου είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Θέλω να πω ότι οι γονείς μου με βοηθάνε και σε κάθε γύρισμα ή φωτογράφιση είμαι με τη μητέρα μου Σοφία ή με τη μεγάλη μου αδελφή, την Εύα».

Η Δανάη είναι η κόρη του Απόστολου Λύτρα από το δεύτερο γάμο του, με τη Σοφία Πολυζογοπούλου. Ο γνωστός ποινικολόγος λατρεύει τις κόρες του, οι οποίες είναι ό,τι καλύτερο στη ζωή του, αφού είναι ένας καλός πατέρας που βρίσκεται πάντα δίπλα τους και τις στηρίζει σε κάθε επιλογή τους. Ο ίδιος και η σύζυγός του τις παροτρύνουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Ο γνωστός ποινικολόγος έχει ακόμη δύο κόρες, από τον πρώτο γάμο του, τη 18χρονη Εύα και τη 16χρονη Νάντια.

Από τη Σάσα Σταμάτη

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 28/9

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!