Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικά στην έντυπη OnTime: Ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης μιλάει για το φιλί από την θαυμάστρια που έγινε viral

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το video που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα να ανεβαίνει στην πίστα με το ποτό της και να αρχίζει να χορεύει, να έχει πάρει αγκαλιά και να προσπαθεί να φιλήσει τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που τραγουδάει. Ο νεαρός τραγουδιστής προσπαθούσε να την αποφύγει με πολύ ευγενικό τρόπο, αφού κάποια στιγμή εκείνη έσκυψε κι έκανε χορευτική φιγούρα. Απόλυτα ψύχραιμος και συνηθισμένος σε τέτοιου είδους εκφράσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του, μόλις τελείωσε το τραγούδι του πήγε στο καμαρίνι του, ενώ η εντυπωσιακή γυναίκα κατευθύνθηκε στο τραπέζι όπου καθόταν.

 

Η ίδια μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο δεν έχει στείλει κάποιο μήνυμα στον τραγουδιστή -απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε- ούτε πήγε στο καμαρίνι του μετά. Όλα αυτά έγιναν στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Ωστόσο, χθες, η πρωταγωνίστρια του περιστατικού, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», είπε: «Δεν θυμάμαι τίποτα! Πήγα σε ένα πάρτι του φίλου μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πηγαίνω στα μπουζούκια και ήπια λίγο παραπάνω. Δεν κατάλαβα τίποτα».

Τα όσα είπε στην έντυπη OnTime και την Σάσα Σταμάτη

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει πρώτη φορά στην «ΟΝ time» για το περιστατικό: “Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε! Είδα σχόλια τα οποία ήταν πολύ σωστά τοποθετημένα γύρω από το ζήτημα. Εκείνη τη μέρα είχαμε πρεμιέρα στο “Tokyo”, υπάρχει δημιουργικό άγχος, ο κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητά μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μη δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες. Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο, πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα. Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα, εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ, η λογική του περιορίζεται και το ένστικτό του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν, δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει”.

 

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο “TOKYO Τheatre Athens” μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη, όπου γίνεται πανικός. Ο τραγουδιστής ανήκει στην Panik Records και το νέο τραγούδι του «Αγάπησέ με», σε στίχους Πάνου Ανδριτσάκη και μουσική Χρήστου Σαντικάι, ακούγεται πολύ. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου που θα προβάλλεται στο Mega, «Famagusta», όπου υποδύεται ένα νεαρό παιδί αγροτικής οικογένειας και πατέρας του θα είναι ο Γιάννης Μπέζος. Παράλληλα, βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του. O Βαγγέλης Κακουριώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το συγκρότημα Boys ’n’ Noise.

Της Σάσας Σταμάτη

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 28/9

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!