Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας για την καριέρα του: “Κινηματογραφώ από το 2010, αποθεώθηκα για…”

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και στην Πολυξένη Βλάχου. Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε μεταξύ άλλων και για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για σε ένα περιστατικό από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ένας σκηνοθέτης οφείλει να είναι ανοικτός στις υποδείξεις του ηθοποιού. Με εκπλήσει ότι προκαλώ αίσθηση όταν λέω το αυτονόητο. Όλα έχουν να κάνουν με την ενσυναίσθησή μας, όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος φτωχαίνει όλη η ανθρωπότητα. Ζούμε σε μια εποχή που οι αριθμοί είναι πιο σημαντικοί από τους ανθρώπους.

Είναι φθηνότερο να αποζημιώσεις κάποιον από το να κάνεις αντιπλημμυρικό έργο, γι’ αυτό και θα συνεχίσουν να γίνονται τα ίδια πράγματα. Είμαστε φυγόπονοι. Θέλουμε να αλλάξει κάτι, αλλά να μην υποφέρουμε εμείς από την αλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης. Τα Μέσα αποδομούν ή κάνουν θεό κάποιον. Δεν έχω ακούσει τις πολιτικές απόψεις του Κασσελάκη.

Για το περιστατικό με την Φαίη Σκορδά

Στο τέλος της συνέντευξη ο Σωτήρης Τσαφούλιας αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Φαίη Σκορδά: “Κινηματογραφώ από το 2010 και αποθεώθηκα για ένα πεντάλεπτο στην εκπομπή της Φαίης. Δεν ασχολήθηκε κανείς με την ουσία του έργο μου, αλλά από μια δήλωση που έκανα σαν άνθρωπος”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!