Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αργύρης Πανταζάρας: «Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν με ενοχλεί»

Πρεμιέρα πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου ο β’ κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» και με αφορμή αυτό, ο αγαπημένος ηθοποιός, Αργύρης Πανταζάρας, μίλησε στο Happy Day και ξεδίπλωσε πτυχές του σίριαλ, ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο Αργύρης Πανταζάρας μάλιστα, αποκάλυψε και τις δύσκολες στιγμές οπυ βιώνει η οικογένειά του στον Βόλο.

«Δουλεύουμε καθημερινά, είναι σκληρή δουλειά. Παραθέτουμε το νευρικό μας σύστημα και μοιραζόμαστε καταστάσεις με τον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο ρόλος του Ντίνου ήταν μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ και για το κανάλι και για την παραγωγή, για τις συνθήκες τις οποίες εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, το οποίο έχω αγαπήσει πολύ και νομίζω κι αυτό μου αποκαλύπτεται καθημερινά», τόνισε.

Για το νέο πρόσωπο στη ζωή της Αμαλίας και αν θα ζηλέψει ο Ντίνος, απάντησε: «Ναι, νομίζω ότι του ξυπνάει ίσως τον έρωτα που άφησε, που έχασε, ίσως που παρέδωσε και του ξυπνάνε μνήμες, προφανώς και ο εγωισμός του».

Για τον Βόλο και τις καταστροφές: «Είναι η οικογένειά μου στον Βόλο. Υπάρχει μεγάλο πλήγμα. Όλο το Πήλιο έχει καταστραφεί. Πληρώνουμε το τίμημα όλης της ανθρωπότητας».

«Στην καθημερινότητά μου μού αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε. Δεν διαβάζω τι γράφεται για εμένα στα sites αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο» εξήγησε.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δεν με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει». Ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη Σίσσυ Τουμάση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!