Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλμπέρτο Μποτία για την οικογένεια του με την Ελένη Φουρέιρα: «Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου»

Ο Αλμπέτρο Μποτία μίλησε στην κάμερα της Σοφίας Αλατζά, για το κανάλι της στο Youtube. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και εξομολογήσεις, μίλησε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά για την πατρότητα, την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τα συναισθήματα που του δημιούργησε η έλευση του μικρού του γιου.

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και με όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου», δηλώνει ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι», τονίζει ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς.

«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένειά μου και να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αποσυγκεντρώνεσαι λίγο αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια», παραδέχεται κλείνοντας ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ζευγάρι με την Ελένη Φουρέιρα από το 2015, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο έγιναν για πρώτοι φορά γονείς, αφού η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!