Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαίρη Βυτίναρος: «Την Βίκυ Καγιά δεν την έχω δει αλλά…»

Στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day μίλησε η Μαίρη Βυτινάρος και μίλησε για το GNTM και τις απορρίψεις στο μόντελινγκ που έχει βιώσει.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM αναφέρθηκε και στην εμπειρία που έζησε αλλά και τη δυσκολία της με τα ελληνικά της.

«Μιλάω για κάποια πράγματα στην τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα. Αν βρω κάτι που θα είναι σωστό για μένα θα το κάνω.

Μου αρέσει να ταξιδεύω, να τρώω, να βλέπω την Ελλάδα.

Θα ήταν τέλεια μια ταξιδιωτική εκπομπή για μένα!

Το GNTM δεν θα γίνει φέτος αλλά για μένα η εμπειρία ήταν τέλεια. Αν μου πουν να το ξανακάνω, θα το ξανακάνω.

Είχα καλές σχέσεις με όλους, τη Βίκυ Καγιά δεν την έχω δει αλλά εννοείται θα βρεθούμε κάποια στιγμή.

«Όταν ήμουν μικρή πήγα στο ελληνικό σχολείο, η γιαγιά μου μού μιλούσε ελληνικά αλλά όταν ήρθα στο GNTM δεν μπορούσα να μιλάω. Είχα συγκεκριμένο script που έπρεπε να μάθω.

Είχα σκεφτεί να κάνω φροντιστήριο αλλά δεν προλαβαίνω».

«Προσπαθώ να τρώω λίγο από όλα για να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά, προσπαθώ να μην τρώω πολλά γλυκά.

Πολλές φορές με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ. Μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό αλλά δεν με πειράζει, είμαι άνετα με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι δεν θα αρέσουμε σε όλους.

Είναι δύσκολο γιατί μερικές φορές σου λένε “όχι” και το παίρνεις πάνω σου. Θέλει γερό στομάχι και δεν είναι εύκολο να ακούς αρνητικά πράγματα. Πρέπει να είσαι δυνατή».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!