Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε… «νυφικό» (Εικόνες)

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε και αυτή την σεζόν στην παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ. Κάθε εμφάνιση, όμως της παρουσιάστριας στο Rouk Zouk είναι μοναδική, αφού κι η ίδια είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ωστόσο, στο επεισόδιο που είδαμε χθες, η επιλογή του φορέματος που έβαλε, θύμισε στους συνεργάτες της και όχι μόνο, νύφη. H παρουσιάστρια και ηθοποιός έδειχνε ιδιαίτερα λαμπερή μέσα στο λευκό φόρεμα από δαντέλα που φορούσε, ενώ αντιμετώπισε κι η ίδια με πολύ χιούμορ το γεγονός πως έμοιαζε με νύφη. Μάλιστα, έκατσε και δίπλα δίπλα με τον συνεργάτη της, τον Παναγιώτη, για να υποδυθούν σωστά το ζευγάρι που παντρεύεται.

Αλλά δεν μείναμε μόνο σε αυτό, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου οι συνεργάτες της έβαζαν τραγούδια που ακούμε στους γάμους, όπως το «Ωραία πού ‘ναι η νύφη μας», ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε και κάτω από τα «νυφικά» παπούτσια της τα ονόματα των ανύπαντρων της εκπομπής, όπως είναι το έθιμο, για να δουν στο τέλος ποιος θα παντρευτεί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος του επεισοδίου πόζαρε με το παπούτσι που είχε τα ονόματα πάνω του στην κάμερα της επί χρόνια make up artist της, Γωγώς Νικηφοράκη δίνοντας μια ευχή: «Και στα δικά σας οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!