Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάντα Πιερίδη: «Μη μπλέκετε το παιδί μου» – Οι φωτογραφίες με τον γιο της και η δημόσια παράκληση

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαριαντα Πιερίδη τόσο για τα όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική της ζωή όσο και αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνέδεσαν τις τελευταίες αναρτήσεις της στο instagram με κάποια σχόλια που ακούστηκαν για την ίδια και τα επαγγελματικά της βήματα. Ωστόσο, η είδηση πως ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση περνά σοβαρή κρίση ήρθε να ανατρέψει την άποψη αυτή.

Η Μαριάντα Πιερίδη ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ρίξει όλο το βάρος και την προσοχή της στον γιο της. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Μαριάντα Πιερίδη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τον γιο της και απηύθυνε έκκληση προκειμένου να μη συνδέονται οι εκάστοτε αναρτήσεις της με τα επαγγελματικά της.

«Εγώ και εσύ… (Παρακαλώ πολύ κ το λέω με πολύ πολύ αγάπη, μην μπλέκετε τον γιο μου και την κάθε μου ανάρτηση με γνωμικά η φωτογραφίες, με τα επαγγελματικά μου . Αν θελήσω να αναφερθώ σε αυτά, θα είμαι πολύ συγκεκριμένη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων)» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριάντα Πιερίδη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!