Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για τον γιο της: «Εκνευρίστηκα πολύ όταν μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στη μύτη»

Η Νόνη Δούνια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, αλλά και την οικογένεια της. 

«Η εικόνα που έχουν για την ομορφιά είναι κάτι ψεύτικο και fake που βλέπουν στα social που είναι μη ρεαλιστικό. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από το σπίτι. Να καταλάβουν ότι η φυσική ομορφιά είναι το παν. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετική, είναι ωραίο να ξεχωρίζεις», σχολίασε η Νόνη Δούνια.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που ο γιος της δεν θα μπορέσει να δει την πρεμιέρα της εκπομπής: «Ο γιος μου ξεκινάει τη στρατιωτική του θητεία την Παρασκευή. Το πρώτο σοκ ήταν η αποφοίτηση. Δηλαδή για μένα συγκινησιακά η αποφοίτηση ήταν ότι το παιδάκι που είχα εγώ στην κοιλιά μου, κολυμπούσε στα βοτσαλάκια έχει φτάσει να τελειώσει το σχολείο. Που σημαίνει ότι αυτή είναι μια νέα αρχή για τη ζωή του. Ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο, το οποίο ήταν πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Η στρατιωτική θητεία ήρθε ως συμπληρωματικό στην αποφοίτηση. Μόνος του επέλεξε να το κάνει τώρα πριν τις σπουδές του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!