Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δήμητρα Βαμβακούση απαντά για πρώτη φορά για τις φήμες που την θέλουν έγκυο

Η Δήμητρα Βαμβακούση λίγο πριν ντυθεί νύφη στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η personal trainer μίλησε στην κάμερα την ώρα που πήγαινε να κάνει την πρόβα για το νυφικό της χτένισμα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, και μεταξύ άλλων, απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

«Δε με έχει αγχώσει κάτι σε σχέση με τον γάμο. Με ευχαριστεί κι αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους φίλους μας που μας βοηθάνε σε αυτό που έχουμε ετοιμάσει. Το αν είμαι έγκυος είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Έχω ακούσει πολλά για μένα αλλά δεν έχω απαντήσει ποτέ» είπε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση και πρόσθεσε:

«Είναι λίγο αστείο. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω ότι απασχολεί, αλλά εντάξει. Πρώτα ο Θεός, γιατί να μη γίνω μανούλα; Αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδί, αυτό είναι ένα κουτάκι, πλέον είμαστε στο 2023 και έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορεί να παντρευτεί κάποιος για να έχει την ευλογία πάνω από το κεφάλι του και να ενώσουν δυο άνθρωποι τις ζωές τους. Το μυστήριο είναι που έχει σημασία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!