Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διονύσης Μακρής: «Με έχει ληστέψει συνάδελφος την ώρα που τραγουδούσα, τον είδα από τις κάμερες…»

Ο Διονύσης Μακρής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το νέο του τραγούδι, για τον γιο του και για ένα περιστατικό κλοπής την ώρα που τραγουδούσε.

Το «MEGA Καλημέρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη με αφορμή τα γυρίσματα για το καινούριο τραγούδι και βιντεοκλίπ του Διονύση Μακρή.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του επιτυχία και το μουσικο βίντεο που το συνοδεύεικαι σε αυτό συμμετέχει και η Σοφία Παυλίδου.

Για το νέο του τραγούδι
«Το τραγούδι το έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης και δεν θα μπορούσα να μην κάνω το βιντεοκλίπ στην Βαρκελώνη», είπε αρχικά ο Διονύσης Μακρής.

Για τον γιο του και για τις δουλειές του σπιτιού
«Ο γιος μου, Λεωνίδας είναι 2 χρόνων και το σπίτι είναι άνω κάτω. Κάνω όλες τις δουλείες του σπιτιού, βοηθάει πολύ και η
γυναίκα μου».

Τη φώτο από την Βαρκελώνη ανέβασε ο Διονύσης Μακρής στο Instagram

Το περιστατικό κλοπής στο καμαρίνι του
Μεταξύ άλλων ο Διονύσης Μακρής τοποθετήθηκε για ένα περιστατικό κλοπής που έπεσε στην αντίληψή του, μέσω των καμερών παρακολούθησης.

«Με έχει «ληστέψει» συνάδελφος μου την ώρα που τραγουδούσα, μπήκε στο καμαρίνι μου τον είδα από τις κάμερες. Το άτομο που με λήστεψε είναι γνωστό, τραγουδάει ακόμα. Εγώ δεν θα ξανά δούλευα μαζί του», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Στο βιντεοκλίπ του Διονύση μάκρη, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και άλλους ρόλους», σχολίασε ο Γιάννης Κρητικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!