Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης και η αποχή από τα social media

Δυναμικά επέστρεψε στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Κυριακής 17/09. Στις αρχές Αυγούστου είχε ανακοινώσει πως θα μείνει για ένα διάστημα μακριά από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η διάσημη influencer θέλησε να κάνει ξανά την εμφάνιση της πραγματοποιώντας μάλιστα και ένα Q&A. Η ίδια μίλησε για την απόφαση που πήρε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά απάντησε και στις φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία περί εγκυμοσύνης.

Χριστίνα Μπόμπα – Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από τα social media

«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες. Η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social ήταν αρκετά, οπότε ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και είναι πάλι δημιουργική και ορεξάτη, γιατί είχε βγει πάλι η κούραση στην επιφάνεια και νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα δικά μας σχέδια», είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τα social media.

Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω.

Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!