Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε το video με την Sarah Jessica Parker που θα σας συγκινήσει! (VIDEO)

 

Πολλές φορές τις stars του Hollywood τις έχουμε συνηθίσει όταν κυκλοφορούν στον δρόμο, να ακολουθούνται από σωματοφύλακες, να φοράνε μεγάλα μαύρα γυαλιά για να μην τις αναγνωρίζουν και να αγνοούν τους πάντες τριγύρω τους. Μηπως όμως οι πραγματικές stars να είναι σαν την Sarah Jessica Parker; Γιατί όμως το λέμε αυτό;

Η διάσημη ηθοποιός  βρέθηκε για ακόμα μία φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Καλιφόρνια και αφιέρωσε αρκετή ώρα σε μία μικρούλα θαυμάστρια της. Ασχολήθηκε πάρα πολύ μαζί με τη μικρή Dylan και η μαμά της μας χάρισε την πιο ωραία φωτογραφία του μήνα. Μάλιστα, μερικά λεπτά αργότερα πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram και ένα μικρό βίντεο όπου η Sarah Jessica Parker παίζει με την κόρη της. Ούτε η Vogue δεν αντιστάθηκε σε αυτή τη στιγμή και έκανε repost τη φωτογραφία στο instagram.

sjp_with_a_small_girl-shoes_036ba

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες, λοιπόν, σαν της SJP μας μένουν καλά «χαραγμένες» στο μυαλό για να θυμόμαστε ποια είναι η πραγματική εικόνα ενός celebrity του Hollywood. Ενώ τριγύρω επικρατεί ένας χαμός, εκείνη αφιερώνεται στη μικρή της θαυμάστρια.Απλή, προσιτή και τόσο μα τόσο παιχνιδιάρικη. Φανταζόμαστε πως το ίδιο γλυκιά πρέπει να είναι και με τις δικές της δίδυμες κορούλες.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!