Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χωρίζουν η Meghan και ο Χάρι; – Η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς τo δαχτυλίδι του

Η Meghan μαζί με τον σύζυγό της Harry βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες στη Γερμανία για τα Invictus Games, τους αθλητικούς αγώνες των βετεράνων τους οποίους ο πρίγκιπας είχε υποστηρίξει από την αρχή τους, πριν από 6 χρόνια. Σε ένα πλάνο όμως από τις κερκίδες, οι φωτογράφοι εντόπισαν κάτι σημαντικό.

Mε βερμούδα και χωρίς το αγαπημένο δαχτυλίδι της

Η Meghan παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τους αγώνες που διεξάγονται στη Γερμανία, ακόμη και με επιφωνήματα σε κάθε νίκη και αυτό χαροποίησε τον σύζυγό της. Ο Harry είναι άλλωστε εδώ και 6 χρόνια, μέγας υποστηρικτής των αγώνων, από την εποχή που ζούσε η γιαγιά Ελισάβετ και συνεχίζει κατά κάποιο τρόπο το έργο της.

Ο πρίγκιπας είχε κάνει πριν φτάσει στη Γερμανία, μία μικρή στάση στο Λονδίνο, για την επέτειο του ενός χρόνου από τον θάνατο της Ελισάβετ και για να παραβρεθεί σε μία οικογενειακή μικρή τελετή στον τάφο της στο κάστρο του Windsor. Με την Meghan συναντήθηκαν απευθείας στην Γερμανία.

Οι φωτογράφοι ωστόσο που παρατηρούσαν την Meghan για να βρουν το ωραιότερο κλικ της, διαπίστωσαν ότι για πρώτη φορά δεν φορούσε τη βέρα της.

The Real Reason Meghan Markle Isn’t Wearing Her Engagement Ring | E! News

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Harry με τη βοήθεια γνωστού οίκου κοσμημάτων που συνεργαζόταν με το Παλάτι και είχε δημιουργήσει κοσμήματα ξανά για τη βασιλική οικογένεια και την ίδια την Ελισάβετ.

Στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017 η Meghan είχε δηλώσει ενθουσιασμένη για το σχέδιό του.

Αυτό το δαχτυλίδι το φορούσε αρκετά συχνά, αλλά όχι πια. Συνηθίζει ωστόσο να φορά μόνο τη βέρα της, από χρυσό της Ουαλίας, όπως είναι η παράδοση στους βασιλικούς γάμους. Όπως αναφέρει το περιοδικό People, μάλλον πρόκειται για μία ακόμη ανακατασκευή του δαχτυλιδιού, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Ή για κάποια διόρθωση στα πετράδια που το κοσμούν.

Το σίγουρο είναι πως δεν σημαίνει κάτι αυτό για τον γάμο της με τον Harry, παρόλο που τους τελευταίους μήνες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο γάμος τους δεν είναι στα καλύτερά του.

Η Meghan εμφανίστηκε στην έναρξη των αγώνων μπάσκετ με βερμούδα, κάτι που σίγουρα δεν θα το τολμούσε αν ζούσε ακόμη στη Βρετανία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!