Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μουζουράκης-Κόζαρη: Η πρώτη φωτό μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Την πρώτη φωτό μέσα από το μαιευτήριο ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη.

Όπως είπε στο τέλος της εκπομπής της η παρουσιάστρια σήμερα (14/9), έφευγε κατευθείαν από τα πλατό για να βρεθεί στο μαιευτήριο ώστε να είναι στο πλευρό της κολλητής της φίλης, Μαριλού, μόλις λίγη ώρα μετά τον τοκετό.

Η Κατερίνα αποκάλυψε ότι ο Πάνος Μουζουράκης βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της συζύγου του με την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο, ώστε να ζήσει και εκείνος το θαύμα της γέννησης ενός μωρού που τόσο πολύ λαχταρούσαν και οι δύο.

Πράγματι, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε αμέσως στο μαιευτήριο όπου γέννησε η Μαριλού Κόζαρη και ήταν συνεχώς με τους δύο ερωτευμένους νέους γονείς που είναι ενθουσιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι με τον ερχομό της πριγκίπισσάς τους.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στην οποία απεικονίζεται μόνο μία υπέροχη δέσμη από ροζ μπαλόνια που υποδεικνύουν φιλικά το φύλο του μωρού του ζευγαριού.

Ο Πάνος Μουζουράκης πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του ήταν πανέτοιμος να γίνει μπαμπάς και μάλιστα είχε πει στη Φαίη Σκορδά πως: «Νιώθω ωραία που πλησιάζουν οι μέρες που θα γεννηθεί το παιδί μας και απλά δεν θέλω να υποφέρει από πόνους. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!