Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε ο Μάριος Αθανασίου: «Αυτοί που αισχροκερδούν βλαμμένε φασίστα δεν είναι μετανάστες αλλά…»

Το δικό του ξέσπασε έκανε ο Μάριος Αθανασίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για όσα συμβαίνουν μετά την κακοκαιρία Daniel.

Ο θεσσαλικός κάμπος έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες να μιλούν για ακρίβεια λόγω έλλειψης παραγωγής.

Μόνο που αρκετές επιχειρήσεις «πατούν» πάνω στην αδυναμία των πολιτών που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια της και πουλούν τις προμήθειές τους σε διπλάσια τιμή.

Κάτι τέτοιο έβγαλε εκτός εαυτού τον ηθοποιό τονίζοντας πώς σαν χώρα έχουμε μάθει να κατηγορούμε τους ξένους δίχως να κοιτάμε τι κάνουμε οι ίδιοι σαν ημεδαποί.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Στη Θεσσαλία πωλούσαν τα νερά τρεις φορές πάνω. Οι τιμές των ξενοδοχείων αυξήθηκαν 70%, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων 120%. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί πραγματικά.

Αν ποτέ έχουμε υπάρξει ή θέλαμε να ήμασταν σαν και αυτούς! Αυτοί “που βρίσκουν ευκαιρίες στις κρίσεις” , αυτοί που το “κέρδος μετράει” και που πιστεύουν ότι η “αγορά αυτορυθμίζεται”.

Αυτοί που αισχροκερδούν βλαμμένε φασίστα δεν είναι μετανάστες. Είναι Έλληνες και με μερικοί σε κυβερνάνε. Αλλά αυτό δεν σε νοιάζει γιατί στη συγκυρία πας με τον ισχυρό όπως έχει δείξει η ιστορία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!