Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκιση – Τι είπε ο δικηγόρος της;

Η Εύα Καϊλή εθεάθη στο Στρασβούργο, έπειτα από την αποφυλάκισή της. Η Ευρωβουλευτής που κατηγορήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος επέστρεψε στα έδρανα του Κοινοβουλίου με ενθουσιασμό και κάθισε ξανά στη θέση της παρά το σκάνδαλο της QatarGate. Μάλιστα, η Εύα Καϊλή συναντήθηκε και με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη με τις δυο γυναίκες να συζητούν για αρκετή ώρα.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πελάτισσά του, Εύα Καϊλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”. Μίλησα με την κα Καϊλή χθες το βράδυ, μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδερφό σας. Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της θα βρει αποδείξεις ότι αυτά δεν είχαν καμιά σχέση μαζί της».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!