Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καίτη Γαρμπή: Σοκαρισμένη για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη – «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»

Έξω από τα δόντια μίλησε – όπως το συνηθίζει άλλωστε – η Καίτη Γαρμπή στην τελευταία της ανάρτηση με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Η αδιανόητη τραγωδία έχει κλονίσει το πανελλήνιο και την ώρα που τα λόγια περιττεύουν, η οργή ξεχειλίζει για την αποκτήνωση ορισμένων συνανθρώπων μας.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο μοιραίο συμβάν ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις της και σίγουρα προκαλούν τον προβληματισμό μας.

«Απορούν γιατί οι άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα, και όταν αποκτήσουν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα.

Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα, δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό, αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε ένα φιλικό σπίτι. Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο, κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους.

Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα, με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας.

Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, άνθρωπος στη στεριά όμως πουθενά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!