Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώταρου: Έπινε σαμπάνιες χαμογελαστή λίγο πριν τσακωθεί με τον Σχίζα

Λίγο μετά το βίντεο με τον δημόσιο τσακωμό ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, το φως της δημοσιότητας «είδαν» νέα στιγμιότυπα την ίδια βραδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη μέρα που η instagrammer βγήκε σε νυχτερινό κέντρο προκειμένου να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή.

Με αφορμή τη μέρα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκέδασε σε μαγαζί στην περιοχή της Λυκόβρυσης, μαζί με μερικούς φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσει την ίδια, από τη στιγμή που απολαμβάνει ακριβές σαμπάνιες, πιθανότατα πριν  τσακωθεί με τον πρώην σύντροφό της, αφού έχει καλή διάθεση στο παρακάτω στιγμιότυπο.

7549_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_192023

Με τη σειρά της και η ίδια πόζαρε αγκαλιά με τον Νίκο Γεωργιάδη και την Εμινέ Γεσίρ, που βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο μαγαζί.

Χαμογελαστή και έχοντας επιλέξει ένα ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χαμογελά στις κάμερες μαζί με τους φίλους της.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα

7520_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_EMINE_GESIR_192023
7527_ANA_ZIRDELI_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_192023
7566_NIKOS_GEORGIADIS_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_192023
7592_VALERIA_XOPSONIDOY_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_192023
ΦΩΤΟ NDP

Ο τσακωμός τους
Εκτός από τους φίλους της, στο μαγαζί βρέθηκε και ο Στάθης Σχίζας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο πρώην παίκτης του «Survivor» πετούσε λουλούδια στην άλλοτε σύντροφό του και αυτό εκνεύρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!