Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλληνας celebrity δηλώνει: «Είμαι πόρνη και πρέπει να έχω θέση στην Συγγρού» (ΦΩΤΟ)

Αναμφισβήτητα, ο εν λόγω κύριος πάντα προκαλεί με τις δηλώσεις του, αλλά και με τις εμφανίσεις του και φυσικά τίποτα δεν μας φαίνεται παράξενο.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια συζήτησε με τον δημοσιογράφο πολλά θέματα. Όπως πάντα, έτσι και αυτή την φορά δε μάσησε τα λόγια του.

Ο λόγος λοιπόν για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος μίλησε στο new247.gr και το Weekend Edition εκτός των άλλων, στον Πρωθυπουργό της χώρας μας, Αλέξη Τσίπλα λέγοντας πώς:  «Επειδή εγώ είμαι πάρα πολύ ένα θεατρικό άτομο υποτίθεται ότι δεν πρέπει να έχω κρίση για τους άλλους επειδή ο καθένας πρέπει να λειτουργεί όπως θέλει. Από την άλλη όμως δεν μπορείς να είσαι πρωθυπουργός και να κάθεσαι με έναν τρόπο τάδε μπροστά σε άλλους ηγέτες με τους οποίους είσαι και εσύ μαζί, ούτε να απαξιώνεις το επίσημο ένδυμα που είναι η γραβάτα».

Τέλος, δήλωσε κάτι που πραγματικά μας άφησε άφωνους: «Γιατί εγώ είμαι η μόνη πόρνη στην Ελλάδα και πρέπει να έχει τη θέση της στη Συγγρού. Αυτή τη φορά την έχω και σε στεγασμένο χώρο. Τις υπόλοιπες με ανάγκασαν να την έχω σε εξωτερικό και να ανταγωνίζομαι αυτούς που τα προς το ζην τα βγάζουν μόνο με το πληρωμένο».

ffddsds

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!