Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ελενα Γκρέκου στη Freddo: «Ο Βαλάντης με βοηθά οικονομικά!…»

Της Σπυριδούλας Τριάντου- Εφημερίδα Freddo

ΦΩΤΟ: ΕΥΑ ΧΑΡΑΚΙΔΑ

Η συνάντηση μας έγινε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη το οποίο «ανοίγει» για πρώτη φορά στο φακό της Freddo! Η Έλενα Γκρέκου πιο όμορφη από ποτέ, ήρεμη και κατασταλμένη λέει αλήθειες και μόνο… Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ ωραία περίοδο. Ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο στα επαγγελματικά της, βιώνει την ισορροπία σε ότι αφορά στα προσωπικά της και κάθε μέρα ευχαριστεί το Θεό για το μεγαλύτερο δώρο που της χάρισε. Τον γιο της Χάρη, που σήμερα είναι 12 ετών! Αν και στο παρελθόν η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα με αφορμή την διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού της, τον Βαλάντη, καθώς μετά τον χωρισμό τους ακλούθησαν αρκετές διαφωνίες που τους οδήγησαν μέχρι και στα δικαστήρια, τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού και οι δυο αποφάσισαν να αρχίσουν μια νέα σχέση, ουσιαστική και αρκετά πολιτισμένη για το καλό του γιου τους!

«Έχουμε έρθει πολύ κοντά με τον Βαλάντη, η σχέση μας σήμερα είναι άψογη. Είναι σωστός απέναντί μου και εγώ άψογη απέναντί του. Από το καλοκαίρι και μετά έφτιαξαν πολύ οι σχέσεις μας. Κάτσαμε σαν άνθρωποι και κάναμε κάποιες συζητήσεις τις οποίες έπρεπε να είχαμε κάνει από καιρό», παραδέχεται η τραγουδίστρια στην Freddo.  Η ίδια αποκαλύπτει μάλιστα για πρώτη φορά, την οικονομική βοήθεια που δέχεται από τον τραγουδιστή  αλλά και το οριστικό τέλος της δικαστικής τους διαμάχης: «Με τον Βαλάντη έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας, καθώς μετά από έναν χωρισμό υπάρχει εγωισμός κι όχι καθαρό μυαλό όμως, τον  ξέρω από παιδάκι, από 18 χρονών, πριν ακόμα γίνουμε ζευγάρι. Πιστεύω πως όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι και έχουν μαζί και ένα παιδί πρέπει να έχουν τουλάχιστον πολιτισμένες σχέσεις. Σήμερα καταφέραμε να είμαστε πολύ κοντά. Με βοηθάει οικονομικά αλλά και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου.  Ξέρω πως αν τον χρειαστώ θα είναι εκεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα»… Σε ότι αφορά στις αγωγές που τους έφεραν αντιμέτωπους, η Έλενα Γκρέκου αποκαλύπτει πως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν: «Με τον Βαλάντη δεν έχουμε πια καμία δικαστική διαμάχη, έχουμε αποσύρει και οι δυο τις αγωγές. Τα έχουμε αφήσει πίσω μας όλα αυτά. Αφού όταν συναντιόμαστε  δεν τα συζητάμε καν. Δεν θέλουμε. Κοιτάμε μόνο τα όμορφα από εδώ και πέρα!»

090

Η συμμετοχή του τραγουδιστή στο «Your Face Sounds Familiar» είναι κάτι που την χαροποίει ιδιαίτερα καθώς ξέρει καλά ότι το απολαμβάνει πολύ όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ο γιος τους: «Συμμερίστηκα πολύ τη χαρά του σε ότι αφορά στο παιχνίδι. Όταν ήμασταν μαζί έκανε πλάκες, είχε χιούμορ, ήξερα πως θα τα πάει πολύ καλά στο Your Face Sounds Familiar. Ο Βαλάντης είναι άνθρωπος που σου δείχνει την διάθεση που έχει με πολύ εύκολο τρόπο. Δεν μπορεί να κρυφτεί». Φυσικά η ίδια παρακολούθησε την πρεμιέρα του show και χάρηκε ιδιαίτερα για την νίκη του. Δεν διστάζει μάλιστα να μας πει τη γνώμη της για το παιχνίδι αλλά και τι την ενόχλησε ως τηλεθεάτρια: «Βασικά μέχρι να εμφανιστεί ο Βαλάντης δεν με είχε ενθουσιάσει κανείς. Βέβαια μόλις είδα την Ματθίλδη Μαγγίρα είπα ουάου! Και ο Γιάννης Κρητικός μου άρεσε πολύ. Αυτό που με εκνεύριζε όμως στους κριτές ήταν που έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό, αυτό ήταν λάθος,  και στο τέλος τους έδιναν συγχαρητήρια. Δηλαδή στον άψογο τι θα έλεγαν;  Ήθελα να είναι πιο ειλικρινείς. Πρέπει να είναι πιο αυστηρή η κριτική επιτροπή και όχι να τους κανακεύει.  Ο Νίκος Μουτσινάς μου άρεσε περισσότερο γιατί ήταν πιο ευθύς» τονίζει στη Freddo.

656

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος τα «έχωσε» μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στον Βαλάντη λέγοντας «αν ήμουν εγώ ο Θέμης Αδαμαντίδης θα του έκανα μήνυση», η Έλενα Γκρέκου δίνει την δική της απάντηση: «Ο Δημήτρης είναι πάντα καυστικός και αναφερόταν στο μακιγιάζ και στην εξωτερική εμφάνιση. Και είχε δίκιο. Ήταν απαράδεκτο, του έκαναν κόκκινα χείλη και τον έκαναν σαν γυναίκα. Γενικά  το μακιγιάζ τους αδικούσε όλους» εξηγεί. Η Έλενα αύριο θα βρίσκεται στο πλατό και θα παρακολουθήσει από κοντά με τον γιο της Χάρη την νέα προσπάθεια του Βαλάντη, ο οποίος τους ήθελε πολύ κοντά του! Θα είναι μια σπάνια στιγμή που και οι τρείς θα εμφανιστούν δημόσια σαν οικογένεια, μετά το τέλος της κόντρας τους: «Ο μικρός ήταν και στην πρεμιέρα μαζί με τον μπαμπά του. Είναι πολύ ενθουσιασμένος. Βασικά θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα  γιατί μας έχει ψηλά και τους δυο. Γι αυτό και όταν κέρδισε στο πρώτο live ο Βαλάντης, ήταν σαν να το περίμενε!»

Αν και οι γονείς του είναι τραγουδιστές ο Χάρης μέχρι στιγμής θέλει να ακολουθήσει άλλα μονοπάτια: «Έχει  εκδηλώσει την αγάπη του για την Νομική, θέλει να γίνει δικηγόρος. Έτσι λέει τουλάχιστον μέχρι τώρα. Όμως έχει ωραία φωνή και παίζει και πιάνο» δηλώνει περήφανα η μαμά του!

Η Έλενα Γκρέκου που  γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια έχει μια μεγάλη αγάπη, μεγαλύτερη από το τραγούδι. Από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και γι αυτό σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, όμως η πρόταση που της έγινε για να συμμετάσχει σε εκπομπή στον ΑΝΤ1 ήταν η αιτία για να μην συνεχίσει. Αργότερα έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το «Crazy Girl» και σύντομα άνοιξαν οι πόρτες της μουσικής! Η Έλενα ασχολήθηκε για τέσσερα χρόνια με το κλασικό τραγούδι ενώ πέρσι αποφοίτησε και από την  σχολή υποκριτικής της Έλντας Πανοπούλου: «Το θέατρο  το αγαπώ πιο πολύ, ξέρω ότι δεν έχει χρήματα σαν το τραγούδι αλλά με εκφράζει περισσότερο. Γι αυτό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς ετοιμάζω κάτι για πολύ όμορφο σε λίγους μήνες» αποκαλύπτει στη Freddo! Αυτή την περίοδο κάνει εμφανίσεις σε διάφορα clubs, τα λεγόμενα «εξτραδάκια», αφού απέρριψε πρόταση  για να εμφανιστεί στην πίστα με μεγάλο όνομα  τέσσερις φορές την εβδομάδα καθώς ήθελε να είναι κοντά στον γιο της. «θέλω να αφοσιωθώ σε αυτόν. Γι αυτό έχω και τρία χρόνια να εμφανιστώ στην Αθήνα. Ετοιμάζω όμως όμορφα πράγματα και δεν αγχώνομαι για τίποτα. Θέλω μόνο να ζω όμορφες στιγμές και να έχουμε υγεία» ολοκληρώνει!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!