Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ναταλία Δραγούμη μαγειρεύει με το μαγιό της με την Μιμή Ντενίση (Εικόνες)

Μια επίσκεψη στο εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο έκανε πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Δραγούμη και πέρασαν φανταστικά μαζί.

Οι δύο κυρίες της ελληνικής showbiz δεν απόλαυσαν μόνο ξέγνοιαστες στιγμές αλλά χαλάρωσαν μπαίνοντας στην κουζίνα και φτιάχνοντας ένα απίθανο και πεντανόστιμο γλυκό!

Η Μιμή Ντενίση, χωρίς να βγάλει το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, έφτιαξε ένα γαλλικό γλυκό το οποίο ονομάζεται «Tarte tatin» και είναι από τα αγαπημένα της και από αυτά που επιλέγει να φτιάξει όταν έχει καλεσμένους στο σπίτι και θέλει να βγάλει ένα ωραίο κέρασμα.

Η γαλλική αυτή συνταγή είναι μια τάρτα με φρούτα, μήλα ή αχλάδια για παράδειγμα, που ψήνεται με τα φρούτα από κάτω και το φύλλο από πάνω.

Η Ναταλία Δραγούμη, μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καρέ – καρέ όλη τη διαδικασία ενώ όταν το γλυκό ήταν έτοιμο, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τη Μιμή Ντενίση.

Χαρούμενες και οι δύο λίγο πριν κόψουν από ένα κομμάτι για να δοκιμάσουν το αποτέλεσμα, φωτογραφήθηκαν και εμείς είδαμε αυτό το ωραίο στιγμιότυπο στα social media.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!