Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γενέθλια για την Αθηναΐς Νέγκα: Το επικό μήνυμα – «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μου ευχήθηκε με sms» (Εικόνα)

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει τα γενέθλια της στις 30/8. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από ένα ιδιαίτερο μήνυμα ότι γίνεται 49 χρονών και κάνοντας πλάκα ανέφερε ότι αυτή την ξεχωριστή μέρα τη θυμήθηκε ακόμα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και της ευχήθηκε!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γενέθλια για Εχω γενέθλια σήμερα ! Γίνομαι 49 ! Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν εορταστικοί κανονιοβολισμοί απο τα τα Τουρκοβούνια, στην Τανάγρα, έμπειροι πιλότοι της RAF θα κάνουν επίδειξη κ ακροβατικά με τα αεροπλάνα τους, ενώ αμέσως μετά η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, θα παίξει ποτ πουρί από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Με τον κωδικό «Ξινή Αθηναΐς Γενέθλια 49,» έχετε σήμερα 30%έκπτωση στα λεμόνια, σ όλες τις λαϊκές αγορές, ενώ στους φίλους που θα μου ευχηθούν ανταποδίδω εκ των προτέρων με ευχές που είναι επιβεβαιωμένο πως φέρνουν τύχη: δοκιμάστε τους τυχερούς αριθμούς, 30,8,49,13,1.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που μου ευχήθηκαν με sms στο προσωπικό μου κινητό, γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα Σας!»» και δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται ανέμελη στις διακοπές της και εντελώς άβαφη και όπως θα δείτε είναι μία κούκλα!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!