Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λατρεύει το φαγητό και δεν το κρύβει – Το τρολλάρισμα και η απάντηση της (Εικόνες)

Για δεύτερη χρονιά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη και τα Χανιά όπου και με τη μεγάλη παρέα της- και τον αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν- έκαναν surfing και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε ένα από τα βιντεάκια του καλού φίλου της Ευρυδίκης, Γιάννη, έγινε και το απαραίτητο τρολάρισμα για τη σχέση της Βαλαβάνη με το φαγητό. Η ίδια χωρίς τύψεις απάντησε!

«Περνάω καλά με το φαγητό»!

Πάντως, μόλις σήμερα η Ευρυδίκη ενημέρωσε τους fans της στο Instagram πως έχει ήδη αφήσει πίσω την Κρήτη ενώ μίλησε και για το φετινό καλοκαίρι:

Το τρολάρισμα στη Βαλαβάνη για το φαγητό

Η Βαλαβάνη εξομολογήθηκε πως φέτος πέρασε ένα φανταστικό καλοκαίρι στην Κρήτη και έχει γεμίσει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα.

Τέλος οι διακοπές για τη Βαλαβάνη- Η επιστροφή στην Αθήνα

Κι εμείς είδαμε το καλοκαίρι αυτό, μέσα από τα stories και τα ποστς της Ευρυδίκης- κυρίως με μπικίνι- και προσπαθούσαμε να δούμε τον Γρηγόρη Μόργκαν δίπλα της.

Όσον αφορά το σώμα της, μέσα στο καλοκαίρι η Βαλαβάνη είχε απαντήσει και στα κακοπροαίρετα σχόλια όπως το εξής:

«Εμείς στο survivor όταν ήσουν, άλλο σώμα είδαμε», έγραψε η follower και σίγουρα δεν περίμενε την απάντηση της Βαλαβάνη η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα», είπε η Βαλαβάνη αλλά έτερη follower έσπευσε να γράψει πως στο Survivor η Ευρυδίκη ήταν χωρίς φίλτρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!