Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όθωνας Μεταξάς: «Με τον πατέρα μου δεν είχαμε επαφές.Την μητέρα μου την έχασα πριν 2 χρόνια»

Ο Όθωνας Μεταξάς  είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ η συμμετοχή του στο σόου του ANT1, «YFSF»  αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό. Ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει και  είναι αποφασισμένος να μεταμφιεστεί σε ό,τι του ζητηθεί. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τις ευαισθησίες του και την οικογένεια του.

Δεν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο και είναι μια ιδέα που γενικότερα δεν τον εκφράζει: «Είναι σημαντικό να φέρεις στον κόσμο έναν άνθρωπο. Αλλά πιστεύω είναι ακόμη πιο σημαντικό να τον μεγαλώσεις σε περιβάλλον υγιές», παρόλα αυτά δηλώνει πως θα μπορούσε να κάνει παιδί εκτός γάμου.

Η αντρική του φύση δεν του δημιουργεί ενοχές στο κλάμα και όπως αποκαλύπτει: «Νομίζω δεν το συγκρατώ. Μου συμβαίνουν και τα δύο. Κλαίω εύκολα αλλά και το ίδιο δύσκολα». Θυμάται την τελευταία φορά που έκλαψε και ήταν πρόσφατα όταν εξαιτίας ενός άσχετου ερεθίσματος ήρθε στο μυαλό του η μητέρα του την οποία έχασε πριν δύο χρόνια: «Ήταν Ιούλιος του 2014. Τότε ήμουν στην Νάουσα για τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, ‘’Η εκδρομή’’. Έπαθε εγκεφαλικό. Ήταν μόνο 62 χρονών. Γύρισα ωστόσο και πρόλαβα να την αποχαιρετήσω» και συνεχίζει: «Έφευγε και την είχα πάρει αγκαλιά. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Ήταν η πιο βαθιά στιγμή της ζωής μου. Δεν το συνειδητοποιείς εύκολα. Νιώθω ότι είναι ακόμη στο σπίτι της στο Μαρούσι και θα την πάρω τηλέφωνο», εξομολογείται και αποκαλύπτει στον Αστέρη Κασιμάτη: «Οι γονείς μου χώρισαν με το που γεννήθηκα. Με τον πατέρα μου δεν είχαμε επαφές. Ήταν ουδέτερες οι σχέσεις μας. Ήταν μαγκιά της μητέρας μου ότι κατάφερε την απουσία του πατέρα μου να την αναπληρώσει η ίδια και να μην μου προκαλέσει κανένα αρνητικό συναίσθημα γι’ αυτόν. Η πατρική φιγούρα δε μου έλειψε».

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!