Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πόσα χρόνια έκανε η Jennifer Aniston να ξεπεράσει τον Brad Pitt; – Τι αποκάλυψε η ίδια;

Η Jennifer Aniston ήταν ζευγάρι με τον  Brad Pitt, μέχρι το 2005, που ο χωρισμός ταρακούνησε την παγκόσμια ShowBiz. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Wall Street Journal, πέρασαν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της με τον Justin Theroux.

Και εξηγεί το γιατί: «Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε – δώσε».

Η Aniston μίλησε για το πόσο επηρεάστηκε και από την ασταθή προσωπική ζωή των γονιών της και τις συνεχείς τους κόντρες, θεωρώντας πως δεν είχε ερεθίσματα για το πως θα πρέπει να είναι εκείνη στη δική της ζωή.

Φυσικά δεν αναφέρεται – και ίσως δεν θα το κάνει ποτέ – στο ψυχολογικό βάρος της δημοσιότητας μετά το διαζύγιο. Ειδικά γιατί παρέμεινε για πολλά χρόνια η διάσημη απατημένη και μάλιστα από την καλλονή Angelina Jolie . Ποια γυναίκα θα το άντεχε αυτό;

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!