Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μελίνα Νικολαΐδη υπερηφανεύεται για την αλλαγή που έκανε στη ζωή της

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στα social media, με νέο βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο έκανε ένα mini vlog από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει στο νησί με το αγόρι της. Η ίδια εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο vlog αρκετά ευδιάθετη και χαλαρή, παρότι όπως ανέφερε μόλις της είχε έρθει περίοδος.

Έτσι, με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο έδωσε και την απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης που είχαν προκύψει την τελευταία βδομάδα με βάση το πρωτοσέλιδο περιοδικού, στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά για τη μαμά της: «Γιαγιά σε επτά μήνες η Δέσποινα».

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο βίντεο η Μελίνα μίλησε και για τη ζωή της στην Αγγλία – μιας και σου θυμίζουμε πως εκεί από πέρσι σπουδάζει υποκριτική – ανακοινώνοντας κάποια νέα σχετικά με τη διαμονή της.

@meliina____ Vlog στα Χανιααα! 💙🤍🫶🏼 #foryoupage #fyp #trending #tiktok ♬ original sound – melina

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο:

«Έχω ένα πολύ exciting νέο. Νοίκιασα το πρώτο μου σπίτι στην Αγγλία, διότι πριν έμενα σε μια εστία κοντά στο πανεπιστήμιο και τώρα θα μένω σε ένα σπίτι πανέμορφο στο Λονδίνο. Θα σας το δείξω σε περίπου δύο βδομάδες που θα πάω να κάνω τη μετακόμηση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη».

Βέβαια, μέχρι τότε όπως είπε έχει ακόμα μια βδομάδα διακοπές για να απολαύσει με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

@meliina____ @emmeleiaa ♬ original sound – melina

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!