Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Κλέλια Ρένεση: «Φρικιαστική φωτό από τα αδέρφια μου στη Βοιωτία που ζουν εφιάλτη»

Η Κλέλια Ρένεση θέλησε να τοποθετηθεί για τις καταστροφικές πυρκαγιές, μέσω ανάρτησης. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις φωτιές και πόσταρε και μια φωτογραφία που της έστειλαν με φόντο τη πύρινη λαίλαπα.

«Περιπολίες πολιτών στα χωριά και στα βοσκοτόπια. Τρακτέρ με βυτία νερού έτοιμα στους χωματόδρομους. Σκοπιές πολιτών ανά οικισμό.

Πισίνες προμηθεύονται αντλίες για την ώρα την κακή. Οι άνθρωποι πλέον δεν εκκενώνουν τα χωριά, ξέρουν τί έρχεται. Κανείς δεν κουνιέται. Όλη η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπνεύσει. Δήμαρχοι μαζί με αγρότες φτιάχνουν με τρακτέρ αναχώματα.

Γουόκι τόκι και κινητά, νερά , μαντήλια και σάντουιτς και έξω στη μαύρη νύχτα νυχτέρι.

Ενώ έχουμε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, απροστάτευτοι και μη καταρτισμένοι, αβοήθητοι κ απελπισμένοι, ο πρωθυπουργός μας ασχολείται με τον Ουκρανικό πόλεμο. Οπότε πάλι μόνοι μας.

Στην επόμενη πορεία πυροσβεστών, μην κατέβεις , άραξε.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ.

Φρικιαστική φωτό απ τ αδέρφια μου στο Στειρι Βοιωτίας που ζουν εφιάλτη. Η έννοια μου μαζί σας κ με όλους όσους υποφέρουν από την εγκληματική κρατική εγκατάλειψη.

Υγ. Άραγε οι κύριοι στην εφορία περιμένουν να πληρώσουμε τους φόρους μας ως ανταλλαγή των υπηρεσιών που μας παρέχουν;», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!