Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σάσα Σταμάτη ξεσπά για τις πυρκαγιές: «Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους και αστυνόμους, δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος» (Εικόνες)

Η Σάσα Σταμάτη εξέφρασε την οργή και την θλίψη της για τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα. Η γνωστή δημοσιογράφος, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά σχολιάζει τα κακώς κείμενα, έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τη Ρόδο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αττική. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Τραγωδία χωρίς τέλος. Με την Ελλάδα να ακρωτηριάζεται και κανείς να μη μπορεί να βρει ποιος φταίει», γράφει χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

«Πότε φταίμε εμείς, πότε φταίτε εσείς, πότε φταίει ο Χατζηπετρής και τελικά δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος!», τονίζει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών.

«Όσο υπάρχουν λεφτά και μέριμνα μόνο για νόμους και αστυνόμους και σπανίως υπονόμους, δηλαδή για κοινωνική μέριμνα και ενίσχυση των υποδομών σε υλικό και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί και κάθε χρόνο θα δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη για εξαγγελίες για μέτρα προστασίας προσεχώς», συνεχίζει στο μήνυμά της η Σάσα Σταμάτη.

«Αλλά την επόμενη χρονιά θα επαναλαμβάνεται το ίδιο, γιατί το εσκεμμένο κακό δεν σβήνει, όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν», καταλήγει η δημοσιογράφος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!