Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος νικητής της Eurovision παντρεύτηκε τον αγαπημένο του; (Εικόνες)

Αν και η επόμενη διοργάνωση της Eurovision αργεί ακόμα, ωστόσο τα άτομα που την έχουν σημαδέψει με τις νίκες τους τραβούν την προσοχή. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Duncan Laurence. Ο Ολλανδός τραγουδιστής και συνθέτης όχι μόνο κατάφερε να φέρει τη νίκη στη χώρα του το 2019 μετά από 44 χρόνια αλλά και να σκαρφαλώσει με το κομμάτι «Arcade» στις πρώτες θέσεις των charts παγκοσμίως. Επιπλέον, έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, δίνοντας δυναμικά το παρών σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Ολλανδία και σε άλλες χώρες.

«Είμαι περισσότερα από ότι απλά ένας καλλιτέχνης. Είμαι άνθρωπος, είμαι ένας ζωντανός οργανισμός, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός. Υποστηρίζω πράγματα και είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να δείξω το ποιος είμαι», είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ο Duncan Laurence.

Μάλιστα, το πρωινό της Δευτέρας 21/8 ο Ολλανδός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφικό υλικό από τον γάμο με τον αγαπημένο του σύντροφο, Jordan Garfield. Το μυστήριο τελέστηκε στη Σουηδία σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Σημειώνεται πως ο νικητής της Eurovision είχε εμφανιστεί και στο Pride του Ρότερνταμ το 2022.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!