Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Άννα Βίσση πούλησε παγωτό στην… Κέρκυρα (Εικόνες)

Η Άννα Βίσση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει… τα πάντα για την διασκέδαση της. 

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με μερικούς καλούς της φίλους.

Σε μια από τις εξόδους της στο όμορφο νησί, η Άννα Βίσση επισκέφθηκε ένα μαγαζί με παγωτά και αποφάσισε να μπει για λίγο σε ρόλο υπαλλήλου προκειμένου να σερβίρει η ίδια παγωτό στους περαστικούς. Ένας τουρίστας λοιπόν, πλησίασε στο κατάστημα και η Άννα Βίσση θέλησε αμέσως να τον εξυπηρετήσει ρωτώντας τον αρχικά αν είναι Έλληνας και στη συνέχεια τι παγωτό θα ήθελα να του δώσει.

«Θα κάνετε την παραγγελία σας μαζί μου, αλλά είμαι καινούργια εδώ, παρακαλώ περιμένετε», είπε αρχικά στον τουρίστα η Άννα Βίσση και πρόσθεσε: «Είμαι επίσης τραγουδίστρια, θα θέλατε να σας τραγουδήσω;».

Στο τέλος, όταν ο τουρίστας ρώτησε για το κόστος, η Άννα Βίσση του είπε πως θα του κεράσει το παγωτό με την προϋπόθεση ότι θα της δώσει την άδεια να μοιραστεί το βίντεο στο TikTok.

@annavissiofficial Όσο έχω… χωνί!!! 🍦 @lorettoCorfu #annavissiofficial #tiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!