Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Διδασκάλου εξομολογείται: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κόσμος»

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία για 12η χρονιά και τα μηνύματα που επιχειρεί να περάσει μέσα από αυτήν.

«Έρχονται οι μητέρες αφού την έχουν δει μόνες τους και την ξαναβλέπουν μαζί με τα παιδιά τους. Η ηρωίδα μου είναι μια γυναίκα που φοβάται τη μοναξιά, το τι θα πει ο κόσμος, τι θα πουν οι γονείς της. Γιατί; Γιατί έτσι έχει μάθει, έχει μεγαλώσει με έναν βάναυσο πατέρα, μία υποτακτική μητέρα», αναφέρει η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Έρχονται άνθρωποι και μου λένε: ξέρετε, μας αλλάξατε τη ζωή. Για μένα είναι πολύ ακριβά πράγματα αυτά», τονίζει η ηθοποιός.

Ποιο είναι το νόημα της παράστασης;

Ότι ο φόβος μας κρατά δέσμιους, περιορίζει την ελευθερία μας, περιορίζει τις επιλογές που στην πραγματικότητα έχουμε αλλά δεν τις βλέπουμε, γιατί φοβόμαστε. Το τραγικό είναι πως τον φόβο της μοναξιάς τον δημιουργούμε μόνοι μας.

Τι πρέπει να κάνουμε ως κοινωνία;

Να πάψουμε να κακοποιούμε τους εαυτούς μας, να τους αγαπήσουμε καλύτερα. Το θέμα είναι να μη μας απασχολεί τι σκέφτονται οι άλλοι, να μας απασχολεί τι κάνουμε εμείς και μόνο.

Το τι θα πει ο κόσμος είναι κάτι που σε απασχολεί;

Όχι. Με ενδιαφέρει να έρχεται ο κόσμος και να μου λέει για την παράσταση αλλά για τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαστε κοινωνικά όντα, αναγκαστικά μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, ειδικά όταν είμαστε υπερεκτεθειμένοι, όπως είναι ένας ηθοποιός, αλλά δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας πραγματικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!