Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε πληρωμένη απάντηση σε κακεντρεχές σχόλιο για την ηλικία της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνά το πρώτο καλοκαίρι, μετά τον χωρισμό της. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές της με τους followers της. 

Αν και στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, οι περισσότεροι followers της έχουν αποθεώσει την επιλογή της να δημοσιεύει άφιλτρες φωτογραφίες της, τονίζοντας παράλληλα πόσο γυμνασμένη σιλουέτα έχει υπάρχουν και κάποιοι που «διαφωνούν».

Όπως, για παράδειγμα, μια follower που στην πρόσφατη ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη σχολίασε με πολύ άκομψο τρόπο την ηλικία της και την εμφάνισή της, κάνοντάς της ουσιαστικά age shaming.

Η 44χρονη ηθοποιός, ουσιαστικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της να κάθονται στην βεράντα τους με τα μαγιό τους. Παρότι, οι πιο πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι συμφώνησαν ότι έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιακή με το πράσινο μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ,

Μια follower σχολίασε το εξής: «Τα χρόνια περνάνε για όλους». Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ωστόσο απάντησε με ψυχραιμία σε αυτό το σχόλιο γράφοντας: «Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Καλά να περνάς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!