Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης του (Εικόνες)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γιόρτασε σήμερα 11/8, τα γενέθλια της κόρης του. Ο δημοσιογράφος ευχήθηκε στην κόρη του και διαδικτυακά και δημοσίευσε ένα τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο.

Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11! Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή,χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε!” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο δημοσιογράφος μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η μικρή Εύα θα πάει στην τρίτη δημοτικού, έχει πάρει στην κυριολεξία το μυαλό του μπαμπά της και όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, η μικρή ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο πριν γεννήσει η Κρίστη την Εύα είχε πει σε συνέντευξή του: «Ενώ ο γιατρός της Κρίστη της είχε πει ότι η πιθανότητα να κάνουμε κορίτσι είναι μονοψήφια, στην εξέταση που κάναμε μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 60%. Ήδη είπα στην Κρίστη να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται η άλλη».

Αργότερα, η κόρη του τον ξετρέλανε ακόμα περισσότερο όπως παραδεχόταν στην εκπομπή «Βράδυ» πριν από λίγα χρόνια με τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό που έδειχνε… «Οι γιοι μου ξέρεις τι λένε; Ο μπαμπάς φοβάται μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα» έλεγε γελώντας ο δημοσιογράφος για την Εύα του.

Εμείς να ευχηθούμε “Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσει“!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!