Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαρία Μενούνος στην Αθήνα με την κόρη της (Εικόνες)

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Αθήνα με την οικογένεια της.

 «Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε», είχε γράψει η Μαρία Μενούνος σε ανάρτησή της δείχνοντας τον πατέρα της να ποζάρει δείχνοντας το μπλουζάκι του που έγραφε: «Παππού: Σαν ένας συνηθισμένος παππούς μόνο πιο κουλ από τους άλλους!»

«Μακράν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου μας παρακαλούσαν για χρόνια. Στην αρχή ήμουν πολύ απασχολημένη με την καριέρα μου και τα σκυλιά μου ήταν τα παιδιά μου. Επίσης φρόντιζα πολύ τους γονείς μου. Ήμουν γεμάτη. Δεν υπήρχε χώρος για ένα παιδί. Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε αλλά ο χρόνος δεν ήταν πάντα ο κατάλληλος. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Την λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να βλέπω τώρα. Ο μπαμπάς μου και η κόρη μου.»

Από τη μέρα που η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε ότι ήρθε η κόρη της στον κόσμο, μέσω παρένθετης μητέρας, οι αναρτήσεις είναι καθημερινές. Δεν χορταίνει την Αθηνά και δεν μπορεί να αντισταθεί στο να δημοσιεύσει κάποιες από τις στιγμές που ζει μαζί της στο Instagram.

Πριν λίγες μέρες η μικρούλα σαράντισε και βγήκαν για να πάρουν την ευχή.

«Η Αθηνά σαράντισε και πήραμε την ευχή από τον Άγιο Νεκτάριο. Όλα ήταν υπέροχα. Σε ευχαριστούμε Πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά ήταν περικυκλωμένη από πολλή αγάπη!», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που τη δείχνουν παρέα με φίλους και οικογένεια.

Πρόσφατα η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει να κρατά την Αθηνά στην αγκαλιά της και εκείνη να φορά ένα t-shirt που γράφει «μητέρα» με τη γραμματοσειρά της Barbie. Η ίδια σχολιάζει:

«Γεια σας, φίλοι μου! Η μητρότητα είναι καταπληκτική. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Τώρα κοιμάται επάνω μου καθώς μας χτυπά ο πρωινός ήλιος. Είμαι τρελά ερωτευμένη και είναι τρελό όλο αυτό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δίνετε.

Κοιτάζω πίσω τα τελευταία 6 χρόνια… Η μαμά μου διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου, έπειτα εγώ, αργότερα ακολουθούν δύο χειρουργεία στο κεφάλι, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύτηκαν με covid, έπειτα έχασα τη μητέρα μου, έπειτα διαγνώστηκα με τον διαβήτη τύπου 1, ακολούθησε η διάγνωση με τον καρκίνο του παγκρέατος και μερικά άλλα τρελά πράγματα. Αυτή τη στιγμή και μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και που καταφέρει τόσα. Να είμαι εδώ για να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο και την Παναγία. Εύχομαι όλα να μείνουν πίσω μας και μόνο σπουδαίες μέρες να βρούμε μπροστά μας!».

Η μικρή Αθηνά είναι σκέτη γλύκα

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η χαρούμενη μαμά, Μαρία Μενούνος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!