Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πριγκιπικές διακοπές σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι – Στιγμές χαλάρωσης για τον Παύλο, τη Μαρί-Σαντάλ, τη Μαρία-Ολυμπία και την Άννα-Μαρία

Η 27χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, Μαρία-Ολυµπία, απολαµβάνει εδώ και λίγες ηµέρες τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα.

Μαζί µε την οικογένειά της αλλά και τη γιαγιά της, Άννα-Μαρία, χαλαρώνουν στις Σπέτσες, στη Σπετσοπούλα και στο Πόρτο Χέλι, όπως κάθε καλοκαίρι.

Η Μαρί-Σαντάλ και ο Παύλος από τους πρώτους µήνες του καλοκαιριού βρίσκονται στην Ελλάδα, απολαµβάνοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγµές, τόσο µε τα παιδιά τους όσο και µε τους αγαπηµένους τους φίλους.

Μάλιστα, η Μαρί-Σαντάλ, όπως συνηθίζει, κοινοποίησε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram διάφορες οικογενειακές στιγµές, δείχνοντας στις λεζάντες την αγάπη που έχει για την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ηµέρες δηµοσίευσε και µία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram µε τον γιο της Κωνσταντίνο-Αλέξιο και τη γιαγιά του, Αννα-Μαρία. «Χθες το βράδυ στις Σπέτσες», αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή: parapolitika.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!