Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εξομολόγηση του Κατσούλη για την Ρουμελιώτη: «Άνοιξα την καρδιά μου σε εκείνη και είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να της εκφράσει το πόσο ερωτευμένος είναι.

Ο νικητής του Survivor All Star και η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μετά το τέλος του παιχνιδιού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τις ζούγκλες του Αγίου Δομίνικου.

«Το να είσαι ερωτευμένος είναι το χειρότερο. Εννοώ ότι είναι το καλύτερο, αλλά είναι τόσο δύσκολο και τρομακτικό να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Εγώ την άνοιξα σε εκείνη και πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Όπως πολλές φορές έχω πει, αγαπήστε ανοιχτά, νιώστε έντονα, εκφραστείτε ελεύθερα, δώστε αφιλοκερδώς και ειλικρινά χωρίς να περιμένετε κάτι. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε και τους γύρω σας. Λίγα λόγια από τα πολλά που θα ήθελα να γράψω!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!