Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Κόρομι: «Μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα»

Ο Γιώργος Κόρομι ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το σαλάχι που έπιασε στο Survivor All Star και με το οποίο έσπασε το δικό του ρεκόρ από το 2021, για το μεγαλύτερο ψάρι που έχει πιαστεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης παγκοσμίως.

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων των χωρών. Με την συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ…

Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας την μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή την φορά!!! Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν την φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και ταΐσε πολύ κόσμο, πολύ πολύ κόσμο.

Πραγματικά μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα. Σας ευχαριστώ όλους που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία!!

ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΩ!!!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στην φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά…Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί», έγραψε ο Γιώργος Κόρομι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!