Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζιζέλ για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι: Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν τα ΜΜΕ που κάνουν εικασίες

Η Ζιζέλ μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το τέλος του γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι.

Ειδικότερα, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη βραζιλιάνικη Vogue, το 43χρονο supermodel αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε την ψυχική της υγεία, κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον 46χρονο αστέρα του NFL, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο.

«Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει κάτι να μας διδάξει και συμβαίνει για να μας κάνει καλύτερους. Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν τα μέσα ενημέρωσης που κάνουν εικασίες», δήλωσε η Ζιζέλ.

«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στα παιδιά μου, την υγεία μου, τα έργα και τα όνειρά μου», επισήμανε.

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 13 χρόνια, έχει αποκτήσει ένα γιο τον Benjamin Rein, 13 ετών, και την Vivian Lake, 10 ετών.

Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον Jack, 15 ετών από προηγούμενη σχέση.

Στη συνέντευξή της μίλησε επίσης για το πώς προσέχει να τον εαυτό της, ώστε να είναι απόλυτα υγιής.

«Υπάρχουν τρία πράγματα που θεωρώ θεμελιώδη για να αισθάνεσαι καλά: να τρως υγιεινά, να γυμνάζεσαι καθημερινά και να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεις το μυαλό και το σώμα σου», είπα χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η καλλονή από τη Βραζιλία είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις ανθυγιεινές συνήθειες που είχε ως νεαρό μοντέλο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!