Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μέγκαν και Χάρι στο Χόλιγουντ – Μεταφέρουν μία ρομαντική νουβέλα στην οθόνη

Δεν πρέπει να διανύουν και την καλύτερη φάση της ζωής τους, η Μέγκαν και ο Χάρι. Έχουν χάσει ήδη 16.000.000 λίρες από τη συμφωνία με το Spotify. Πρόσφατα τσακώθηκαν και με τη Βικτόρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και πολλοί τους αποκαλούν «το πιο μελοδραματικό ζευγάρι της δεκαετίας», ειδικά μετά την καταδίωξή τους με τα αυτοκίνητα που θεωρήθηκε στημένη. Εκείνοι επιμένουν να προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείχνουν ότι είναι ερωτευμένοι, ανεξάρτητοι, επαναστάτες… με αιτία.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε ξανά και ξανά τη Μέγκαν Μαρκλ, εμφανώς αδυνατισμένη, ντυμένη στα μπεζ, και τον πρίγκιπα Χάρι να την κοιτάζει στα μάτια, όπως έκανε και στο ντοκιμαντέρ του Netflix, στις αφηγήσεις στο βιβλίο του (με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι), σε φωτογραφίες που γίνονται viral χωρίς λόγο… Όλα για την υστεροφημία, όλα για τα συμβόλαια και τις συμφωνίες εκατομμυρίων.

Και τώρα μαθαίνουμε ότι η πρώην ηθοποιός και ο σύζυγός της ετοιμάζονται να κατακτήσουν το Χόλιγουντ, μεταφέροντας μία ρομαντική νουβέλα στην οθόνη. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, λοιπόν, σε νέες περιπέτειες… ως παραγωγοί: με κάμερες, φώτα, κοστούμια, σενάρια. Τίτλος του βιβλίου; «Meet me at the lake» της βραβευμένης Καναδής δημοσιογράφου Κάρλι Φόρτσουν. Αγόρασαν και τα δικαιώματα έναντι 3.000.000 λιρών για ένα μυθιστόρημα που πούλησε 37.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε.

Ραντεβού στη λίμνη, λοιπόν. Είδαμε πάντως πώς αποφάσισε η Μέγκαν Μαρκλ να γιορτάσει τα γενέθλιά της, τώρα που έγινε 42. Είδε την ταινία της «Μπάρμπι» (οποία πρωτοτυπία) μαζί με διάσημους φίλους σε κινηματογράφο της Σάντα Μπάρμπαρα. Ο Χάρι έμεινε σπίτι, αλλά είχαν δειπνήσει μαζί μία μέρα πριν. Εκείνη φορούσε ροζ φόρεμα, α λα Μπάρμπι, και έσβησε κεράκια. Και οικογενειακά, στο σπίτι, με τα παιδιά που είναι σήμερα 2 και 4 ετών.

Το όνειρο του Χόλιγουντ παραμένει. Όσοι πρόλαβαν να διαβάσουν το βιβλίο έχουν εντοπίσει κοινά στις σελίδες του και στη ζωή του πριγκιπικού ζευγαριού. Θέλετε και σπόιλερ; Είναι για έναν άνδρα και μία γυναίκα που γνωρίζονται γύρω στα 30, μοιράζονται παρόμοια παιδικά τραύματα, θέματα ψυχικής υγείας και την απώλεια ενός γονιού που σκοτώνεται με το αυτοκίνητο… Κάτι σας θυμίζει; Με την απεργία στο Χόλιγουντ να καθυστερεί όλες τις προγραμματισμένες παραγωγές, το ρεπεράζ για τη λίμνη θα πρέπει να περιμένει.

Σάντυ Τσαντάκη 

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!