Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: Αυγουστιάτικη… μετακόμιση – Το νέο σπίτι της παρουσιάστριας (Εικόνες)

Η Φαίη Σκορδά τελείωσε με τις καλοκαιρινές διακοπές της και… πλέον γύρισε στο νέο της σπίτι. 

Η ίδια είχε αποκαλύψει λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή της ότι θα μετακόμιζε όμως λίγοι γνώριζαν ότι θα το έκανε μέσα στον Αύγουστο, την ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές.

Προφανώς, προκειμένου το σπίτι να είναι έτοιμο όταν τα δύο της αγόρια θα επιστρέψουν στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και η ίδια γυρίσει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αποφάσισε να κάνει τώρα τη μετακόμιση που όλοι λίγο ως πολύ γνωρίζουμε τι σημαίνει.

Κούτες παντού, χάος στο παλιό σπίτι για να μαζέψεις μέχρι και την τελευταία καρφίτσα από τα υπάρχοντά σου, πανικός στο νέο σπίτι για να τακτοποιηθούν όλα όπως πρέπει…

Η Φαίη Σκορδά όμως το τόλμησε και σήμερα ξεκίνησε την… επιχείρηση, παίρνοντας μία βαθιά ανάσα για να τελειώσουν όλα όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να τακτοποιηθούν η ίδια και τα αγόρια της πριν γίνει η εκκίνηση για τη νέα σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο, για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη… βαβούρα που θα ζει για τις επόμενες μέρες, όμως δείχνει να έχει ξεκουραστεί από τις διακοπές που έκανε το προηγούμενο διάστημα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!