Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Χριστίνα Μπέτα τραγουδάει και τα social media υποκλίνονται

Η Χριστίνα Μπέτα, φαίνεται πως έχει πάρει τα ταλέντα της μητέρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Χριστιάνα, είναι η 28χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία, Τάκη Μπέτα, η οποία ασχολείται με τη ζωγραφική. Έχει φοιτήσει σε τμήμα Νομικής στο Λονδίνο, συχνάζει σε in στέκια της πόλης και της Μυκόνου, κάνει παρέα με δημόσια πρόσωπα όπως η Δανάη Μπάρκα και έχει το δικό της fashion sense. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει εξωτερικεύσει την τεράστια αγάπη προς τη μητέρα της και μέσω του αγαπημένου της Instagram.

Στα πιο πρόσφατα νέα της οικογένειας και η τραγουδίστρια εν μέσω περιοδείας και έχοντας κάνει μία στάση στην Αθήνα πέρασε ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Χριστιάνα. Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Ιουλίου, η 52χρονη καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο η κόρη της της ζητά να τραγουδήσει και η ίδια ξεκινά να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο, η Χριστιάνα τραγουδάει μαζί με τη μητέρα της εισπράττοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, τόσο για το θάρρος της να το τολμήσει, όσο και για την ισχυρή σχέση που έχουν μεταξύ τους. Φυσικά, στα σχόλια χαρακτηρίστηκαν και οι δύο υπέροχες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!